top of page

PROTOKOLL 9 MARS 2017

 

Närvarande: Ann Bäckman, Olof Bäckman, Lennart Blomdahl, PH Börjesson, Kjell Rundqvist, Johan Jörgenssen & Nalle Rösell

Med anledning av att Spiltan bestämt att flytta dagen för sin årsstämma 2017 till den 20 maj måste vi besluta om Sollos Pris ska fortsätta att vara del av evenemanget eller inte. Vidare hade vi att diskutera om fonden ska bidra med 200 tkr till ”Unga Aktieägares” resa till till Warren Buffets och Berkshire Hathaway årsstämma 2017 eller inte.

Vi löste detta enligt följande:

  1. Beslutades att Sollos Pris fortsättningsvis ska vara en del av Spiltans evenemang.

  2. Fonden skjuter till 100.000 sek + moms till ”årets filantropiska bidrag” där vi således ger några ”Unga Aktiesparare” möjligheten att åka till USA och delta på Buffets årsstämma. PH ansvarar och återkopplar med referat.

  3. Vi beslöt att utveckla Sollo-middagen - preliminärt satt till den 11 oktober, 2017 - så att vi utvidgar den med inledningsvis ett ”eftermiddags-seminarium”, typ som ett AW.

  4. Vi bjuder in alla semifinalister genom åren med max 3 gäster, alla fondens Guld-bidragsgivare, samt priskommittén. Seminariet ska innehålla minst en lämplig föreläsare och vi låter evenemanget inspirera till samtal kring entreprenörskap och nätverksutbyte.

  5. Fonden satsar 100.000 sek + moms vilket ska inkludera lokal, inbjudan, enklare förtäring/dryck, ev kostnad för föreläsare samt Nalles kostnader för att ansvara för och sy ihop evenemanget.

  6. Sollos middag, som arrangeras med separat budget, blir sedan en naturlig fortsättning på kvällen där samtliga finalister, Guld-bidragsgivarna och priskommittén nätverkar vidare och utbyter tankar och idéer kring entreprenörskap. Föreslås att vi håller ihop middagen så att samtalet/innehållet blir lite tydligare i sin form än sist…

  7. Hemsidan ska uppdateras av Nalle så tyngdpunkten på startsidan läggs på finalisterna och vinnarna snarare än på Sollo. Vid knapparna / Nalle

Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page